/My Heart Desire

Assalamualaikum
Hey, thanks visit!


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : experience teaches us become more mature

Home About Linkies
Tagboard
Footprints here!



MeetMyBff ^-^
Hari ni aku pergi keluar jalan jalan dengan bff aku. Bff --> BestFriendForever okay. Jangan buat gosip liar pulak. tampo laju laju kunk :) hahaha. Sumbat pergi jalan dekat Kuantan Parade. Cam hampeh je, tak tahu nak buat ape. Habis semua kedai ktorg pergi masuk. Last last ktorg pergi tengok wayang dekat komplex. Hentam je pilih cerita. Ktorg tengok cerita SeramSejuk. Boleh tahan juga cerita tu, lawak gler. Sampai enset aku terjatuh pun aku tak sedar. Hahaha :D Seisly, memang best pergi jalan jalan dengan kau pakcik. Nanti kita hangout lagi ehh..Ni pakcik aku kutip dekat Pustaka Saujana. Hahahahaha. Just kidding okay. 
|
\/
Capital M for Mizi. Ktorg ada rantai yang sama, kau ada?
Mata aku bulat, mata dia sepek. Dia cam apek, aku cam nenek apek =,= Yang penting aku dan dia sama tinggi. Hahahahaha. I like <3
Dia membebel cam pkcik jual durian. HAHA!
Aku ni gila gambar, dia pulak tak suka bergambar. Ada aku kesah, lalalala~
Honestly, aku suka berkawan dengan dia. Sporting, open minded and selalu buat aku happy :) Dah 3tahun persahabatan kami. Thanks ada dengan aku time aku selok menangis dan sudi dengar aku berpotpet tanpa henti. hahaha :D


PAST | PRESENT