/My Heart Desire

Assalamualaikum
Hey, thanks visit!


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : experience teaches us become more mature

Home About Linkies
Tagboard
Footprints here!Sweet note ~> entry ni bukan ditujukan pada sesiapa just nak berpotpet je dalam blog ni. hehehee :)

Kenapa mesti nak cari BF yang hensem kalau perangai macam teeeettttt. 
 --> Adakah sebab dia dapat berbangga depan kawan kawan yang lain bahawa dia mempunyai seorang BF yang hensem, walaupun perangai lelaki tu teruk.  ramai orang cakap cinta itu buta. Tapi jangan buta mata pulak kan. Nanti hidup pulak merana. (ceyhh ayat aku)

Kenapa mesti nak memilih rupa bukan hati? 
 --> Almost girl akan memilih rupa seseorang lelaki tu, kalau ensem terus je couple tapi tak pernah refer pada hati dia kan? *Pengakuan--> Okay aku pun pernah macam tu, tapi dulu dulu jelar. Time tak matang dalam bercintan- cintan ni. hohoho :D Tapi bila fikir balik, tiada guna lelaki tu hensem kalau just untuk main-2 je. Sebaliknya terima lar dia seadanya. Biar dia tak ensem tapi hati baik and ikhlas cintakan kita <3

Kenapa mesti nak cari BF yang berharta tapi agama tak ada?
 --> Kekayaan itu hanya sementara, mati nanti duit tu semua tidak dibawa bersama sebaliknya amalan kita didunia. Setakat harta dekat dunia, dengan sekelip mata boleh hilang. Tapi pilih lar agama daripada kekayaan. Agama sampai bila bila kita akan bawa kan.. Dengan agama juga lar dia boleh membimbing kita mendekatkan diri dengan allah. Insyaallah :)

Ustazah selalu cakap
      " Perempuan yang baik hanya untuk lelaki yang baik"

Actually entry ni ditaip kerana agak kebosanan. Huhuhu :) Saja je main selit selit bout agama+cintan-cintan+perangai girl = LIKEpotpet. hahaha :D mengarot je aku ni kan. BTW, aku BUKAN macam senarai diatas sana k. Kalau pengakuan yang aku tulis tu just dulu dulu je. Sekarang dah insaf <-- ayat taleyh bla.. haha :D  K lar bai semua. Penat berpotpet =.="


PAST | PRESENT